Boende på gården

Lägenheter på gården

Vi har två lägenheter för uthyrning på gården. Klicka på länkarna nedan för mer info:


- 1,5 rum, 60 kvm, 6 personer 

- 1,5 rum, 40 kvm,  2 personer


Du kommer att bo på en gård med bärodling och gårdsbutik sommartid. Det finns också en del störande moment som galande tuppar och pratande får :)

Gillar du natur så kommer du faktiskt bo i början av Grevie backars naturreservat. Till stranden är det ca 5 km.

Du bor intill väg 105 till Torekov. Busshållplats finns vid gården och på 16 min är du i Båstad.


Kontaktar ni oss direkt så får ni ett bättre pris!

Pris: 850 kr per natt (1 sep - 31 maj), 1195 kr per natt (1 juni - 31 aug). 10 procent rabatt vid en veckas hyra. Vid en månad eller längre upprättas enskilt avtal.

Observera att det inte ingår sängkläder såsom örngott och påslakan samt handdukar. Underlakan finns på sängarna. Det finns möjlighet att hyra sängkläder och handdukar. 


Ring eller skicka en förfrågan via E-post. Kontaktuppgifter finns längst ned på sidan. 


Önskar ni långtidshyra under lågsäsong så hör av er för prisförslag.Städning
Hyresgästen ansvarar själv för slutstädning. Städutrustning finns i lägenheten.  Önskas tillval av städning tillkommer en avgift på 750 kr. Meddela innan incheckning om ni önskar städning. Kärl för avfallssortering finns i anslutning till parkeringen. Tvättmaskin och tvättmedel finns i badrummet. 


Mat
Behöver ni handla mat m.m så finns det en trevlig ICA-affär i byn endast 600 meter från boendet. Kaffe och te finns i köket. 


Cyklar
Fina cyklar med enkel justering av sadel finns att låna mot en avgift om 60 kr per dag.


Tur med traktor och vagn
Om man vill går det att anordna en tur med traktor och vagn ned mot havet mot en kostnad av 595 kr, fika ingår. Turen tar cirka en och en halv timma. Framöver kommer våra hästar förhoppningsvis vara inkörda och redo att dra vagnen :).


Evenemang
Vi ni veta vad som händer på Bjäre kan ni kolla in evenemangskalendern här: upplevbjare.se

Naturupplevelser
Ni kommer som sagt att bo i ett naturreservat. ”åsarna besitta en egenartad skönhet” står det att läsa i reservatsbeslutet, och de är väl värda ett besök. För mer info: lansstyrelsen.se/skane

På andra sidan byn ligger Sinarpsdalen. Tidigare slingrade sig järnvägen genom dalen men nu är den en tyst oas. På gamla banvallen kan man numera ta sig på cykel till Båstad på ca 30 min från gården. För mer info: upplevbjare.se


Varmt välkomna!